dilluns, 1 de juny del 2015

Fem un conte col·lectiu

Aquesta iniciativa esta creada pels serveis educatius de Nou barris, Barcelona en concret pel departament de CRP que són els equips que donen suport a l'activitat pedagògica dels centres de la zona donant suport als mestres.

Aquest projecte consisteix en crear contes entres diverses escoles repartint-se les parts que ha de redactar cada escola (plantejament, nus i desenllaç).

podem veure que hi ha un calendari on està apuntat quin conte han d'explicar els alumnes de cada centre, per a quina data ha d'estar fet i quina part del conte els hi ha tocat.

El Col·legi Closa de Barcelona, situat al barri de Sant Andreu participa en aquest projecte, contribuint a la realització dels contes així com a les seves il·lustracions.

Aquest projecte, a més d'establir connexions entre les escoles de diferents barris de la ciutat, permet al alumnes treballar amb processadors de texts, editors d'imatges, etc.

Des de l'anàlisi de la taxonomia de Bloom, podem observar que aquest projecte està situat a l'habilitat de crear sent una activitat d'ordre superior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada