dimecres, 13 de maig del 2015

WiMi5, plataforma per crear aplicacions i jocs


Segons la Taxonomia de Bloom, crear és l'habilitat d'ordre més superior que hi ha. Des de les tic, crear molts cops implica programar o dissenyar. Per fer-ho, a educació infantil els mestres introdueixen el món de la robótica als alumnes a través de les beebots.

Com el blog està dedicat a alumnes de cicle mitjà d'educació primària, avui us presento WiMi5, una plataforma gratuita destinada a crear aplicacions i jocs de manera senzilla per a les persones que no són expertes en programació.

Amb aquesta web, els alumnes s'han de registrar i poden crear els seus petits jocs a través d'un gran ventall de possibilitats que el programa disposa.

La web també conté diversos tutorials que ajuden als alumnes a entendre el funcionament del programa i els indica els pasos que han de seguir per aconseguir realitzar el seu propi videojoc en format HTML5.

Aquesta iniciativa pot ajudar als infants en el desenvolupament de les competències digitals així com iniciar-los en el món de la programació d'una manera fácil i dinàmica.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada